You are currently viewing Sådan kan dig og din partner tænde op under jeres sexlyst

Sådan kan dig og din partner tænde op under jeres sexlyst

I starten af et parforhold, hvor begge parter er nyforelskede og alting er nyt og spændende, dyrker man som regel en masse hed sex. Dette skyldes at sexlysten i denne periode er helt oppe og ringe i det røde felt, og begge parter kan nærmest ikke få nok af hinanden.

Dette er en pragtfuld tid i et parforhold, hvad angår sexlivet.

Men alting har jo som regel også en ende, og det gør sig også gældende her. For det er ofte sådan at jo længere tid et parforhold har på bagen, jo mindre sexlyst er der tilbage hos parterne.

Dette er der lidt forskellige årsager til. Blandt andet mener man at en del af årsagen skyldes stoffet serotonin, der skydes afsted i hjernen, når man er nyforelsket, og som gør at man har mere lyst til den anden. Derudover kan ydre omstændigheder gøre at man ikke har så meget energi og lyst eller tid, som man havde førhen. Det kunne fx være at man har fået børn, eller man har fået mere travlt på jobbet, eller noget helt andet, der er medvirkende til at man ikke har den samme lyst og energi mere.

Men da sex er sundt og godt for mennesker, er det en skam at det forholder sig sådan, så her får du 3 frække tips til, hvordan du og din partner kan få tændt op under jeres sexlyst på ny, og igen dyrke en masse hed, hed elskov med hinanden.

3 frække tips til at få sexlysten tilbage:

Beslut jer for en bestemt dag om ugen hvor I skal have sex

Hvis der er gået lang tid siden man sidst havde sex med sin partner, kan det nogle gange være lidt svært at ”komme op på hesten igen”. Og når man så endelig selv har lyst, og lægger op til at der skal ske noget intimt, så har den anden part ondt i hovedet, ondt i ryggen, eller har luft i maven, og så blev det heller ikke til noget denne gang.

Derfor kan det være meget brugbart sammen at vedtage en bestemt dag om ugen, hvor man ”skal” have sex med den anden.

På den måde kan begge parter nemlig sørge for at holde sig friske og veloplagte, og desuden heller ikke lægge andre planer den dag, og så er sandsynligheden for at man får ”gjort noget ved det” pludselig meget større.

Frække beskeder

En måde, man yderligere kan gøre noget for at det rent faktisk bliver til noget på den dag, man har vedtaget, er ved at sende små frække beskeder til den anden i løbet af dagen. Hvor man varmer op til, hvad der skal foregå om aftenen – på denne måde er starter forspillet tidligt, og chancen for at begge er i det rette humør om aftenen øges markant.

Brug sexlegetøj

Hvis man er kommet lidt i gang igen med at have sex med sin partner, men man stadig synes at der mangler noget gnist eller noget nyt, kan man med fordel prøve at kaste sig ud i at bruge sexlegetøj sammen med sin partner.

Sexlegetøj er noget, der i dén grad kan få sexlysten tilbage i et parforhold, og også medvirke til at man opdager nye frække og spændende måder at være sammen med sin partner på.

Markedet for sexlegetøj er enormt, så det kan godt være lidt af en jungle at finde ud af, hvor man skal begynde henne. Her er anbefalingen at man lægger stille og roligt ud med fx noget frækt undertøj, en dildo eller en vibrator, og hvis det skal være lidt mere avanceret, kan man endda bruge en såkaldt rabbitvibrator, som har en speciel udformning, der gør at den kan stimulere både vagina og klitoris samtidig.

Skal det være endnu mere avanceret kan man eksperimentere med fx diverse kostumer, masker, piske, brystklemmer og hvad der ellers findes af kreativt sexlegetøj.

-Ved at følge disse 3 frække tips er du og din partner godt på vej ned ad den rette sti til at få sexlysten tilbage, og det vil ikke vare længe før I atter dyrker masser af god lagengymnastik.